USE IT ,WE FIX IT

Curatarea componentelor pentru Laptop-uri si Calculatoare

Curățarea laptopurilor se recomandă cel puțin o dată pe an, iar laptopurile care operează într-un mediu provocator (clădiri, praf, etc) cel puțin  o dată la șase luni.
Acumularea de praf excesivă pe sistemul de răcire al laptopului va duce la marirea zgomotului produsa de ventilator şi o supraîncalzire excesivă.
            În faza urmatoare coolerul va emana caldură excesivă iar conductorul termic al laptopului va preveni laptopul de a nu lua foc printr-un sistem de termoprotectie ceea ce va inchide laptopul fortat.
Odata dezmembrat sistemul de racire,  se poate observa cu usurinta buretele de praf acumulat intre radiator si ventilator.
            Unitatea centrala este deasemenea o componenta de luat in considerare  pentru mentinerea fiabilitatii si vitezei sistemului. Se recomanda o intretinere a acesteia cel putin odata la 5-6 luni pentru a evita acumularea de praf si zgomotele care apar in momentul in care ventilatoarele sunt supraincalzite si suprasolicitate.

            Factorii pozitivi care rezulta din aceasta interventie sunt:

-       Reduce considerent temperatura de functionare a laptop-ului cu circa 10-20 grade C;
-       Procesorul va functiona in parametri normali;

-       Prelungeste semnificativ durata de functionare a laptop-ului sau calculatorului. Prelungeste durata de functionarea a acestora printr-o curatare periodica  la 6 – 12 luni!

      Prezentam cateva cazuri in care puteti ajunge la achizitionarea unui calculator nou.






Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. ​USE IT ,WE FIX IT​ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger