USE IT ,WE FIX IT

Solutia este Upgrade-ul !




      Ai probleme cu calculatorul sau cu laptop-ul pe care il folosesti?  Sau poate vrei sa-ti imbunatatesti vechiul calculator, pentru a avea o viteza de lucru mai mare sau sa nu mai scoata un sunet deranjant ?  

       Noi iti instalam orice componenta hardware noua achizitionata, diagnosticam si reparam componenentele hardware care nu functioneaza normal, si furnizam piese de schimb daca este nevoie. Si toate acestea la tine acasa! In cazul in care doresti sa-ti achizitionezi piese mai performate pentru calculatorul tau, iti stam la dispozitie cu sfaturi si pareri pentru a nu avea surpriza ca ceea ce ai cumparat nu se potriveste sau nu este compatibil.

       De asemenea avem o varietate de planuri de mentenanta pentru calculatoare, lucru care nu numai ca iti va micsora costul total care il platesti pentru service calculatoare, dar te va asigura ca va merge bine calculatorul si nu vei mai avea probleme. Doar ne pricepem la service calculatoare si nu numai.
     
        Echipa noastra de specialisti in reparatii laptop va este alaturi pentru a gasi solutia optima pentru echipamentul dumneavoastra.




Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. ​USE IT ,WE FIX IT​ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger